Torreira Ocak Ayında Galatasaray’dan Ayrılabilir!

 

Geçen sene Galatasaray’ın şampiyon kadrosunda olan Torreira tüm dünyada ses getirmişti. Halihazırda meşhur bir futbolcu olan Uruguaylı orta saha oyuncusu, dikkatleri üzerine çekmiş gibi görünüyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Torreira Ocak ayında Galatasaray’dan ayrılabilir. Deneyimli oyuncunun ve Galatasaray kulübünün bu gelişmelere nasıl bakacağı merakla bekleniyor.

Galatasaraylı Torreira İspanya Yolcusu mu?

Geçtiğimiz sezon başında Arsenal’den 6 milyon euro karşılığında Galatasaray’a transfer olan oyuncu, sarı kırmızılı takımda 43 maça çıkarak elde edilen başarıda büyük rol oynamıştı. Uruguaylı futbolcunun talipleri bu başarıyla artacak gibi görünüyor. Çok sevilen oyuncunun transfer teklifi alıp almayacağı merak edilirken İspanyol basınında çıkan haberler bu düşünceleri doğruladı.

 

İspanyol basınından Fichajes, 27 yaşındaki yıldız futbolcu ile Celta Vigo’nun ilgilendiğini öne sürdü. Ganobet giriş takipçilerinin bildiği gibi sezona iyi başlamayan takımın bu transferle kendine geleceği belirtildi. Galatasaray’daki sözleşmesi 2026 yılında bitecek futbolcunun transfere nasıl baktığı bilinmese de üzerindeki ilgi bitecek gibi gözükmüyor.

Lucas Torreira Kimdir?

11 Şubat 1996’da Uruguay’ın Fray Bentos şehrinde dünyaya gelen Lucas Torreira futbol kariyerine Wanderers altyapısında başladı. Latin Amerikalı futbolcu 2014 yılının Ocak ayında İtalya’nın Pescara takımına transfer oldu. 2015 sezonunda Sampdoria’ya 3 milyon euro bonservis bedeliyle satılan Torreira, bu takımda 3 yıl forma giydi.

 

Kariyerinin zirvesine 2018’de Arsenal’e 28.6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmasıyla çıkan oyuncu sonrasında kiralık olarak Atletico Madrid ve Fiorentina’da forma giydi. Geçen sezon Galatasaray’a gelerek kariyerinde yeni bir sayfa açan Uruguaylının başarıları daha uzun yıllar devam edecek gibi görünüyor. Ganobet giriş adresinden oyuncunun ve sarı kırmızılı ekibin maçlarını takip edebilirsiniz.

Torreira Transferi Gerçekleşecek mi?

Yıldız futbolcunun sözleşmesi 2026 yılında bitiyor. Ayrıca bu sezon Avrupa’da mücadele edecek sarı kırmızılı futbol takımının kendisine ihtiyaç duyacağı da şüphesiz. Ancak Galatasaray’ın şu anki piyasa değeri 15 milyon euro olan oyuncunun transferini onaylama ihtimali var. Elde edilecek bonservis ücretiyle orta sahaya alternatif bulunabilirse Uruguaylı, İspanya yolcusu olabilir.

 

Yıldız futbolcu için daha önce de transfer spekülasyonları çıkmıştı. Geçtiğimiz aylarda Lazio’nun ilgilendiği oyuncu sosyal medyada uçak ve İtalya bayrağı emojileri kullanınca bu durum takımdan ayrılmak istediğinin sinyali olarak yorumlanmıştı. Ancak sonrasında Torreira’nın menajeri bu iddiaları yalanlamış ve Uruguaylı orta saha oyuncusunun takımda kalacağını belirtmişti.

 

Şu ana kadar herhangi bir kulüpten gelen bir teklif bulunmuyor. Ancak İspanyol basınına yansıyan haber gerçeği yansıtıyorsa ve Celta Vigo yıldız futbolcu için teklifte bulunursa transferin gerçekleşme ihtimali var. Galatasaray’ın Torreira yerine bir alternatif bulmadan oyuncuyu bırakmayacağı da haber kanallarına yansıyan bilgiler arasında geçiyor.

 

Torreira transferi konusunda en güncel bilgileri ve daha fazlasını https://ganobetyeni.site/ adresinde bulabilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x